head_banner

Nyheter

De siste årene har aluminiumsradiatorprofiler blitt mye brukt i forskjellige bransjer på grunn av deres overlegne ytelse, for eksempel maskinindustri, husholdningsapparater, vindkraftproduksjonsmaskiner, jernbaneindustri, bilindustri og andre felt.I dag, la oss diskutere hvorfor aluminiumsprofilradiatoren er populær og mye brukt av brukere?

Aluminiumsprofilradiatorer refererer til en rekke enheter som brukes til å lede og frigjøre varme.Det finnes mange typer aluminiumsprofiler for radiatorer.For tiden inkluderer de ofte brukte aluminiumsprofilene for radiatorer i Kina elektronikk, elektriske apparater, dataradiatorer, solsikke-aluminiumsprofiler, led-radiatorer, plug-in-radiatorer, finneradiatorer, etc. Aluminiumsprofilradiatorer er mer og mer utbredt og høyt elsket av brukere, noe som bestemmes av de overlegne ytelsesfordelene til aluminiumsprofilradiatorer.

1

 

1、 God oksidasjons- og korrosjonsbestandighet og lang levetid

Ettersom et lag med oksidfilm kan dannes på overflaten av aluminiumsprofilen etter anodisk oksidasjonsbehandling, kan dette laget av film forhindre ytterligere korrosjon av materialer, så aluminiumskjøleribben har fordeler ved bruk av radiatormaterialer.

散热器素材图 2

2、 Vakkert og variert utseende, sterk dekorasjon, som oppfyller brukernes personlige krav

Det kan bearbeides i form av total presstøping.Den har mange typer design og farger, og har ingen loddeforbindelser.Den er svært dekorativ, vakker og praktisk, og kan møte de ulike behovene til de offentlige brukerne på markedet.

散热器素材图1

3、 God varmeavledningsytelse og åpenbare energisparende egenskaper

Radiatoren er laget i ulike former for å øke kontaktflaten mellom kjøleribben og luften, og varmen diffunderer jevnere og raskere gjennom kjøleribben.Denne typen varmeavledningseffekt er rask og åpenbar, og energibesparelsen er bedre enn andre materialer.

 

4、 Lett vekt, god lastbæring og sikker drift

 

Fordi den spesifikke styrken og spesifikke stivheten til aluminiumsprofiler er mye høyere enn for stål, kobber og støpejern, selv om tykkelsen på kjøleribben kreves for å være tynn, kan den fortsatt tåle en betydelig grad av trykk, spenning og støt , og vil ikke lett bli skadet i ulike bruksprosesser.

 

Guangxi Ruiqifeng New Material Co., Ltd. (Pingguo Jianfeng Aluminium) er en produsent som spesialiserer seg på produksjon av høykvalitets radiatorer.Aluminiumsprofilene til radiatorer har egenskapene til lav vekt, høy varmeavledningseffektivitet, korrosjonsbestandighet og lang levetid.Aluminiumsprofilene til radiatorer har forskjellige former og er mye brukt.Ruiqifeng aluminium har fokusert på å produsere høykvalitets aluminiumsprofilradiatorer.Samtidig har Ruiqifeng aluminium et sterkt formdesignteam og sitt eget formbehandlingsanlegg for å sikre varigheten og kvaliteten på former og produkter når kundene trenger å åpne former.

 

Med langsiktig akkumulert teknisk erfaring og produksjonsprosess har Ruiqifeng aluminium utviklet tilpassede varmediffusorer i aluminiumsprofil som kan møte kundenes krav til produktdifferensiering, spesialisering og personalisering ved å integrere det avanserte vitenskapelige og teknologiske nivået til bedriften og den medfødte utmerkede varmeledningsevnen. av aluminiumslegeringsprofiler.


Innleggstid: 21. juni 2022

Ta gjerne kontakt med oss