head_banner

Nyheter

Aluminium er et viktig grunnmateriale.I dagliglivet kan vi ofte se bruken av aluminiumsprofiler i bygningsdører,vinduer, gardinvegger, innendørs og utendørs dekorasjoner og bygningskonstruksjoner.
Arkitektoniske aluminiumsprofiler har spesifikke krav til standardisering og masseproduksjon, og aluminiumsstavekstruderingsprosessen brukes vanligvis for å oppnå en optimalisert løsning for produksjon og produksjon.Den grunnleggende ideen med ekstrudering av aluminiumsprofiler er å påføre et visst trykk på aluminiumsstangen i ekstruderingsrøret for å få aluminiumslegeringen til å strømme ut av et spesifikt dysehull, og derved oppnå aluminiumsprofiler av spesifikke former og størrelser.Denne ekstruderingsmetoden har lave kostnader, høy effektivitet og enkel drift, og opptar en betydelig andel i det moderne industrielle produksjonssystemet.Denne artikkelen vil fokusere på ekstruderingsproduksjonsprosessen av aluminiumsprofiler, slik at vi kan ha en dypere forståelse av aluminiumsprofilprodukter:

P-10227928-10174831-3840x2570

1. Produksjon av råvarer

I henhold til det beregnede sammensetningsforholdet til de nødvendige aluminiumsprofilene, er forskjellige råmaterialer rimelig utstyrt. Aluminiumsblokken varmes opp til en viss temperatur for smelting, og en viss mengde legeringselementer tilsettes den smeltede aluminiumvæsken (magnesium og silisium er vanligvis lagt til systemdør- og vindusproduktlinjer).Slaggen og avgassen i smelten fjernes med tilsvarende raffineringsmidler. Under de kvalifiserte støpeprosessbetingelsene helles den smeltede aluminiumvæsken inn i støpemaskinen, avkjøles og støpes til runde støpte stenger med diametre og spesifikasjoner som oppfyller forventningene.

materialer

2. Ekstrudering av aluminiumsstaver

①Plasser aluminiumstengene flatt på materialstativet, unngå å være for nær hverandre eller stable dem, og reserver et trygt bruksområde for å forhindre at aluminiumsstengene ruller eller faller.

② Varm opp aluminiumsstangen og formen i ovnen for å heve temperaturen til 480 °C, og hold den varm i 1 time før påfølgende behandling;

③Plasser formen i dysebunnen til ekstruderen, sett aluminiumsstangen inn i mateporten til ekstruderen og klargjør for ekstrudering;

④Den ekstruderte profilen kommer ut av utløpshullet, og materialhodet trekkes av traktoren, og den foreløpige kuttingen utføres i henhold til innstilt lengde og størrelse.

ekstruderings-aluminium profil prosess

3. Retting

Aluminiumsprofiler tegnet ved ekstrudering oppfyller vanligvis ikke retthetsstandardene, noe som påvirker etterfølgende bruk eller drift på mekanisk utstyr. De ekstruderte aluminiumsprofilene sendes til rettebordet for retting, og transporteres deretter til det ferdige produktområdet for tilskjæring.

aluminiumsprofil-1

4. Aktualitetsbehandling

Å sette aluminiumslegeringsprofilmaterialet inn i den aldrende ovnen for å varme det opp til en viss temperatur og holde det varmt i 2-3 timer kan forbedre de mekaniske egenskapene til aluminiumslegeringsprofilen betydelig, spesielt hardhetsegenskapene. Sett de kuttede aluminiumsprofilene inn i materialramme, transporter dem til aldringsområdet og gå inn i aldringsovnen for manuell aldringsbehandling.Når aldringstemperaturen når 200 ℃, hold den varm i 2 timer og vent til den frigjøres; Etter at aldringen er fullført, kan den tas ut av ovnen og gå inn i avkjølingsstadiet.Den kan kjøles naturlig eller kunstig med en luftkjøler. På dette tidspunktet avsluttes ekstruderingsarbeidet, og ekstruderingen av aluminiumsprofiler med kvalifisert utseendekvalitet og form og størrelse er fullført.

aluminiumsprofil-2

5. Overflatebehandling

Påfør passende overflatebehandling etter behov.For tiden er det flere populære overflatebehandlingsprosesser i systemdør- og vindusindustrien: anodisering, elektroforese, porselensbelegg, fluorkarbonspraying, etc.

aluminiumsprofil-3

 

Kontakt med us for ytterligere henvendelser.

Tlf/WhatsApp: +86 17688923299

E-mail: aisling.huang@aluminum-artist.com


Innleggstid: 31. august 2023

Ta gjerne kontakt med oss