head_banner

Nyheter

Hvordan velge høykvalitets aluminiumsradiator?

Med den brede bruken av aluminiumprofilradiatorer i markedet, dukker produsentene av aluminiumprofilradiatorer stadig opp, og merkene av aluminiumprofilradiatorer på markedet er også forskjellige.Derfor, hvordan kjøpe høykvalitets aluminiumsprofilradiatorer har blitt fokus for mange kjøpere og kunder.Det er ikke nok å bare shoppe rundt.Vi må også ha litt grunnleggende kunnskap om aluminiumsprofilradiatorer.Deretter vil Ruiqifeng New Material Co., Ltd. vise deg hvordan du velger høykvalitets aluminiumsradiatorer.

1. Ved kjøp av aluminiumsprofilradiatorprodukter er det nødvendig å nøye sjekke om den har fabrikksertifikat, og deretter kontrollere fabrikkdato, produktspesifikasjon, vedtatte tekniske betingelser, firmanavn og produksjonslisensnummer for å sikre at den kjøpte aluminiumprofilradiatoren er gjort gjennom formell behandlingsprosess.

2. Sjekk overflatetilstanden til aluminiumsprofilradiatoren nøye for å se om den oppfyller høykvalitetsstandarden.Overflaten til den høykvalitets aluminiumsprofilradiatoren er lys i fargen, lys i glans og fri for riper, bobler og andre defekter.

3. Vær oppmerksom på å sjekke veggtykkelse og overflatelagtykkelse på aluminiumsprofilradiator.Den generelle spesifikasjonen er at filmtykkelsen til anodiserte produkter ikke er mindre enn 10 μm.Elektroforetiske malingsprodukter skal ikke være mindre enn 17 μm.Lagtykkelsen på pulversprøyting skal ikke overstige 40-120 μM, de vanlige fluorkarbonsprøyteproduktene skal være mer enn det andre belegget, og skal ikke være mindre enn 30 μm.

4. Når brukere i kystområder velger aluminiumprofilradiatorer, er det best å bruke elektroforetisk malte aluminiumprofilradiatorer, pulverlakkerte aluminiumprofilradiatorer eller fluorkarbonbelagte aluminiumprofilradiatorer med bedre korrosjonsbestandighet.

(merk) Dersom bruker bor i bolig, skal det tas hensyn til type boligområde ved valg av radiator.Hvis boligområdet er for husholdningsoppvarming, kan radiatorene på markedet i utgangspunktet velges.Hvis det er sentralvarme, varierer vannkvaliteten mye, og den må velges i henhold til vannkvaliteten i samfunnet.For eksempel bør aluminiumsradiatorer ikke brukes fordi vannet inneholder høyt alkaliinnhold, og stålradiatorer bør brukes i stedet.Når oksygeninnholdet i vannet er stort, er det ikke egnet å bruke stål, og det er bedre å bruke aluminiumsradiator med anti-korrosjonsbehandling på det indre laget, og det er bedre å velge høytrykksstøpt aluminiumsmodul kombinert radiator .Radiatoren er integrert støpt, så det er ingen sveiselekkasje.


Innleggstid: 24. juni 2022

Ta gjerne kontakt med oss