head_banner

Nyheter

 

Jo tykkere, jo bedre for aluminiumsprofiler av dører og vinduer?

vinduer i aluminium

De fleste vil ha et slikt forbrukskonsept: jo høyere pris betyr bedre, jo mer mengde betyr bedre, jo mer solid materialet betyr bedre ... For jo mer materialer som forbrukes, jo høyere tilsvarende pris og bedre kvalitet.Så er denne oppfatningen riktig?

Generelt består prisen på dører og vinduer i aluminiumslegering av tre elementer: profiler, vindustyper og tilbehør.Blant dem har profilens veggtykkelse en relativt stor innvirkning på prisen på produktet.Jo tykkere profil, jo høyere pris.Ved kjøp av dører og vinduer i aluminium tar mange forbrukere det for gitt at jo tykkere aluminiumsveggen er, jo bedre produktkvalitet, men dette er ikke tilfelle.

Den nasjonale standarden for profilveggtykkelsen til dører og vinduer i aluminiumslegering er satt i samsvar med kravene til energisparing og miljøvern samtidig som den sikrer produktsikkerhet og ytelse.Det betyr ikke at jo tykkere profilveggtykkelsen er, desto bedre produktkvalitet.Fordi veggtykkelsen på profilen er for tykk, kan den ikke garantere produktets lufttetthet og vanntetthet.

aluminium-profil

For å bedømme kvaliteten på et dør- og vindusprodukt i aluminiumslegering, bør følgende aspekter vurderes:

1. Rasjonalitet av profildesign;

2. Lufttetthet og vanntetthet av produktet;

3. Konfigurasjon av glass, maskinvare og tilbehør til produktet.

Hvis et produkts profildesign er urimelig, og dets lufttetthet, vanntetthet og vindtrykkmotstand ikke kan oppfylle kravene, uansett hvor tykk veggen er, er det ikke et godt produkt.Tvert imot, overdreven jakt på veggtykkelsen til aluminiumslegeringsprofiler vil definitivt gi alvorlig sløsing med ressurser, og samtidig vil det uunngåelig føre til høye produktpriser og unødvendige økonomiske byrder for forbrukerne.

   Kontakt med Rui Qifeng, og gir deg mer profesjonelle råd om aluminiumsprofiler for vinduer og dører.


Innleggstid: 31. mars 2023

Ta gjerne kontakt med oss